Співвласнику "Мілкіленду" заборонили покидати Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласнику "Мілкіленду" заборонили покидати Україну

Фондовий ринок
862
Печерський районний суд Києва тимчасово заборонив співвласнику групи компаній “Мілкіленд” Анатолій Юркевичу покидати межі України, у зв’язку з наявністю у нього боргу перед ТОВ “Компанія Фортуна” (Київ) у розмірі 65,06 млн грн.
Мова йде про борг, що виник за договором поворотної фінансової допомоги від 26 травня 2015 року. На наступний день 27 травня Анатолій Юркевич отримав 65,06 млн грн на свій рахунок в Українському професійному банку (28 серпня 2015 року НБУ прийняв рішення ліквідувати цей банк).
За договором фінансової допомоги, Анатолій Юркевич мав повернути кошти до 30 листопада 2015.
У лютому 2016 року “Компанія Фортуна” звернулася в суд з вимогою повернути цей борг, і 27 квітня позов був задоволений.
Під час судового розгляду Юркевич намагався перевести свій борг на “Тектум-Про”, але кредитор “Компанія Фортуна” згоду на це не дав.
У документі суду з посиланням на інформацію державного виконавця зазначено, що незважаючи на арешти майна та коштів боржника, висування вимог на списання коштів, сума боргу залишається неоплаченою.

Довідка Finance.UA:
  • 4 травня Варшавська фондова біржа (WSE) призупинила торги акціями холдингової компанії “Мілкіленд”.
  • ТОВ “Компанія Фортуна” заснована в лютому 1992 року, засновниками виступає компанія “Ант Солюшенз” (Рига, Латвія), а кінцевим бенефіціарним власником є Наталія Смирнова, уродженка Києва.

За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас