Найбільший гірничодобувний концерн світу витратить $10 млн на повернення колишнього найменування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший гірничодобувний концерн світу витратить $10 млн на повернення колишнього найменування

Фондовий ринок
426
BHP Billiton починаючи з цього тижня повертається до колишнього найменування – просто ВНР. Для підвищення запам’ятовування концерн запускає рекламну кампанію Think Big вартістю $10 млн.
“Ми почали роботу над цим проектом 18 місяців тому. Ми усвідомили, що потрібно почати з розповіді про те, що таке BHP і чим вона займається”, – заявив на прес-конференції головний директор BHP із зовнішніх зв’язків Джефф Хілі.
Крім того, нова кампанія покликана продемонструвати важливість ВНР для економіки Австралії, а також для росту і розвитку світової економіки в цілому.
Протягом цього тижня зміни найменування торкнуться всі види позначень, включаючи логотип концерну, проте поки BHP не буде офіційно змінювати найменування для цілей біржового лістингу, пише The Guardian. “Все це відбудеться поступово, своєю чергою, коли такий крок матиме сенс”, – стверджує Дж.Хілі.
Think Big на початковому етапі включає два 30-секундні ролики телереклами, а також рекламні оголошення в різних друкованих та інтернет-виданнях і повідомлення в соцмережах.
Практично всі особи в рекламних оголошеннях – співробітники BHP, підкреслює концерн.

Довідка Finance.UA:

  • Гірничодобувний гігант створили в австралійському містечку Броукен-Хілл в 1885 році під найменуванням Broken Hill Proprietary Company (скорочено – BHP).
  • До 2001 року, коли було проведено злиття з англо-голландською компанією Billiton Plc., він зберігав свою назву.
  • У квітні інвестфонд Elliott Management Corp. надіслав раді директорів BHP Billiton пропозиції, що передбачають, зокрема, виділення в окрему компанію її нафтових активів у США, які включають як сланцеві активи, так і операції з глибоководного видобутку нафти в Мексиканській затоці.
  • Також Elliott пропонує BHP Billiton відмовитися від подвійної структури активів і переглянути політику заохочення акціонерів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас