Після масштабної кібератаки G7 домовляється про протистояння хакерам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після масштабної кібератаки G7 домовляється про протистояння хакерам

Світ
238
Міністри фінансів і керівники національних банків країн Великої сімки (G7) домовилися про спільну боротьбу з міжнародними кібератаками, — сказано в проекті заяви їх зустрічі.
«Ми визнаємо, що кібер-інциденти являють зростаючу загрозу для наших економік і що необхідні відповідні заходи політики в масштабах всієї економіки», — йдеться в проекті тексту заяви.
Як повідомляє агентство, фінансові лідери країн G7 проводять переговори на дводенній зустрічі в італійському місті Барі перед самітом, який планується у цьому місяці.
Учасники зустрічі закликали до спільного використання загальних практичних методів швидкого виявлення будь-яких недоліків у фінансовій системі світу і підкреслили необхідність оцінки кібербезпеки як окремих фінансових підприємств, так і на галузевому рівні.
За словами міністра фінансів Італії П’єра Карло Падоана, обговорення, які були заплановані до нападів в минулу п’ятницю, були «на жаль, дуже своєчасними».
Як відомо, напередодні сталася масштабна кібератака, в результаті якої лікарні, телекомунікаційні компанії і деякі держоргани по всьому світу стали жертвами хакерів-здирників.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас