Саудівська Аравія інвестує в США 40 млрд доларів - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саудівська Аравія інвестує в США 40 млрд доларів - ЗМІ

Світ
398
Саудівська Аравія має намір інвестувати в інфраструктурні проекти на території США близько 40 млрд доларів, пише Bloomberg, посилаючись на власні джерела. Агентство зазначає, що кошти будуть виділені Фондом національного добробуту королівства.
За словами джерела, про передбачувані інвестиції може бути офіційно оголошено на початку наступного тижня під час офіційного візиту Дональда Трампа в Саудівську Аравію.
Тим часом, джерело в Білому домі підтвердило інформацію про переговори, що ведуться. За його словами, за це питання відповідає зять президента США і його радник Джаред Кушнер. Ще під час своєї передвиборної гонки Дональд Трамп заявляв про плани з оновлення американської інфраструктури. Вже на початку березня Трамп запросив на ці цілі у конгресу 1 трлн доларів.
Нагадаємо, Трамп переконаний, що реалізація великих інфраструктурних проектів на території Сполучених Штатів, таких як реновація транспортних об’єктів, дасть поштовх американській економіці та надасть можливість працевлаштування для громадян країни.
Поїздка в Саудівську Аравію стане першим закордонним візитом Дональда Трампа. Після цього президент США має намір відправитися в Ізраїль і Ватикан.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас