МАУ вводить нові лоукост-тарифи і значно знижує вартість інших авіаквитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ вводить нові лоукост-тарифи і значно знижує вартість інших авіаквитків

Особисті фінанси
4461
Українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» вводить новий лоукост-тариф з додатковими обмеженнями і одночасно значно знижує ціни на авіаквитки на внутрішні і міжнародні рейси, повідомляє видання Avianews. Цей крок є прямим наслідком нової програми знижок для авіакомпаній, введеної міжнародним аеропортом «Бориспіль» і схваленої Міністерством інфраструктури України.
Згідно з описом нового тарифу на сайті МАУ, лоукост-квитки не можна буде повернути або обміняти навіть зі штрафом, а їх оформлення має бути зроблене не пізніше ніж за 180 днів до вильоту. Безкоштовно пасажир зможе взяти з собою тільки ручну поклажу вагою до 7 кг. Для порівняння — найдешевший тариф до недавнього часу «тільки ручна поклажа» дозволяв змінювати дату вильоту зі штрафом.
Нові лоукост-квитки доступні на рейси з листопада 2017 року навіть за напрямками з обмеженою конкуренцією. Наприклад, переліт з Києва в Амстердам в січні 2018 року обійдеться за новим тарифом у 2074 грн (тут і далі ціни в обидва кінці), з Києва до Відня — 2075 грн., з Києва в Париж — 3142 грн, з Києва в Мюнхен — 2340 грн.
На внутрішніх напрямках МАУ після введення лоукост-тарифу знизила ціну перельоту до рівня проїзду у фірмовому вагоні купе. Квитки Київ-Львів на січень 2018 року доступні в продажу за ціною 774 грн в обидва кінці. Злітати з Києва у Дніпро і назад також у січні 2018 року можна за 1004 грн. У таку ж суму обійдуться квитки на рейси між Києвом і Одесою.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас