Американський оператор зв'язку Verizon купує Straight Path — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський оператор зв'язку Verizon купує Straight Path

Фондовий ринок
232
Американський оператор зв’язку Verizon купує Straight Path Communications Inc. за $3,1 млрд з оплатою у формі акцій, пропозиція Verizon означає дисконт у 18% до ціни паперів Straight Path на закриття торгів 10 травня.
Акції Straight Path подешевшали на 20,3% на попередніх торгах в Нью-Йорку в четвер після того, як компанія підтвердила, відомості про угоду з Verizon, що просочилися в пресу.
Як говориться в прес-релізі Straight Path, Verizon заплатить $184 за кожну її акцію, тоді як торги в середу папери завершили на позначці $223,79.
Straight Path розірве попередню угоду про об’єднання, підписану з AT&T Inc. на суму $1,6 млрд. Штраф за розірвання в розмірі $38 млн сплатить Verizon.
Як очікується, угода Straight Path і Verizon буде завершена протягом дев’яти місяців. Ліцензії Straight Path на мовлення у високочастотному спектрі допоможуть закласти основу мереж наступного покоління в США, вважають аналітики галузі. Основний обсяг частот Straight Path придбала ще 15 років тому, але не змогла створити власну мережу, через що регулятори США оштрафували компанію в цьому році.
За останні 12 місяців капіталізація Straight Path злетіла більш ніж у шість разів, тоді як Verizon втратила 13% ринкової вартості, а AT&T – 9,6%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас