НКРЕКП встановила тариф на транзит теплової енергії для Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП встановила тариф на транзит теплової енергії для Києва

Енергетика
665
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, встановила тариф на транспортування теплової енергії на рівні 88,61 гривні за 1 Гкал столичному комунальному підприємству “Київтеплоенерго”, яке буде займатися утриманням теплових мереж, обладнання і забезпечувати постачання споживачам міста тепла і гарячої води.
Відповідну постанову було одноголосно прийнято на черговому засіданні НКРЕКП. Ця постанова набирає чинності з 1 червня 2017 року, але не раніше дня, наступного за днем її опублікування в офіційному виданні – газеті “Урядовий кур’єр”.
Як повідомлялося, в кінці 2016 року НКРЕКП видала ліцензію “Київтеплоенерго” на транспортування теплової енергії споживачам столиці з 1 березня 2017 року. В липні 2016 року Київрада передала в управління комунальному підприємству “Київтеплоенерго” 4,5 тисячі муніципальних об’єктів комплексу теплопостачання, які перебували у тимчасовому управлінні і користуванні “Київенерго”.
Проект відповідного рішення був підготовлений, враховуючи завершення відповідного контракту з “Київенерго” щодо управління майном комплексу теплопостачання київської громади, дія якого закінчується в кінці 2017 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас