Volkswagen інвестує 9 млрд євро в екологічні технології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen інвестує 9 млрд євро в екологічні технології

Фондовий ринок
200
Німецький автоконцерн Volkswagen AG буде нарощувати інвестиції в розробку автомобілів, що використовують альтернативні види палива, і розраховує стати лідером у сфері випуску електромобілів до 2025 року, говориться в повідомленні, опублікованому на сайті автовиробника.
“Volkswagen інвестував близько 3 млрд євро в технології автомобілів, що працюють на альтернативних видах палива, за останні п’ять років, і потроїть цю суму протягом наступних п’яти років”, – заявив глава Volkswagen Маттіас Мюллер під час зборів акціонерів компанії у Гановері.
“Майбутнє за електромобілями. Ми хочемо стати першим номером у сфері e-mobility до 2025 року”, – сказав він.
М. Мюллер повідомив, що Volkswagen вживає активних заходів, розраховуючи досягти прориву в технології для електромобілів.
При цьому автовиробник продовжує працювати над збільшенням ефективності та екологічності дизельних і бензинових двигунів, додав він.
“Традиційні двигуни залишаться невід’ємною частиною життя в осяжному майбутньому, зазначив глава Volkswagen.
За його словами, автовиробник планує вивести на ринок понад 10 нових моделей електромобілів до кінця 2018 року і більш ніж 30 моделей до 2025 року.
М. Мюллер зазначив також, що Volkswagen веде активні переговори про створення партнерств з випуску автомобільних акумуляторів в Європі і Китаї.
Глава Volkswagen пообіцяв, що автовиробник збільшить частку прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів, у майбутньому до 30% з 19,7% у 2016 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас