Скільки українців незадоволені своєю роботою (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки українців незадоволені своєю роботою (опитування)

Особисті фінанси
2664
22% українців незадоволені своєю роботою, йдеться в результатах опитування міжнародного кадрового порталу hh.ua.
“Невдоволеність роботою є основною причиною емоційного вигорання. Це стан виснаження на тлі хронічного стресу, який призводить не тільки до “блокади” всіх сил людини, але й до втрати відчуття радості від життя. Також серед передумов емоційного виснаження – відсутність професійного розвитку та кар’єрного росту”, – зазначають експерти порталу.
Кожен четвертий опитаний працівник зазначив, що боїться втратити роботу через необхідність заробляти кошти для себе та своєї родини. Це додає стресу і впливає на результативність праці. Прискорює процес емоційного вигорання. Адже доволі важко зосередитися на виробничих задачах, коли більша частина ресурсу витрачається на стабілізацію внутрішнього стану.
Кожен п’ятий вважає, що постійно нервує через велику завантаженість і відповідальність. 16% опитаних заявили, що емоційне вигорання є наслідком низької зарплати. Також працівники зазначають, що потрібна не тільки достойна оплата праці, а й у схвалення їхніх дій керівництвом. Працівники відчувають постійний стрес через погані відносини на роботі. Несприятлива атмосфера в колективі негативно впливає не лише на продуктивність праці, але й на емоційний стан загалом.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас