Лукашенко заявив, що Білорусь є найближчою Китаю країною в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко заявив, що Білорусь є найближчою Китаю країною в Європі

Світ
227
За словами Лукашенка, Білорусь та Китай створили потужні міждержавні зв’язки всупереч світовим викликам. В Європі немає більш близької Китаю країни, ніж Білорусь.
Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко в ході зустрічі з представниками китайських центральних і регіональних ЗМІ, повідомляє прес-служба Лукашенка.
“Мабуть, не знайдеться в Європі більш близької Китаю країни, ніж Білорусь”, – заявив він. Так, за словами Лукашенка, Білорусь та Китай створили потужні, міцні і надійні міждержавні зв’язки всупереч світовим викликам. “Світова економіка і політика стали, на жаль, непередбачуваними. Але всупереч світовим викликам Білорусь і Китай створили потужні, міцні і надійні міждержавні зв’язки – відносини довірчого всебічного стратегічного партнерства і взаємовигідної співпраці”, – сказав Лукашенко.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лукашенко пообіцяв президентові України Петру Порошенку, що російсько-білоруські навчання не будуть підготовкою Російської Федерації до наступу на Україну.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас