Microsoft анонсувала свою відповідь MacBook Pro – Surface Laptop (Відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft анонсувала свою відповідь MacBook Pro – Surface Laptop (Відео)

Фондовий ринок
892
Влітку цього року на ринок надійдуть перші пристрої з новою операційною системою Windows 10S, що складе конкуренцію Chrome OS. Це будуть бюджетні рішення вартістю від $189. Але сама Microsoft випустить потужний і дорогий ноутбук із Windows 10S – Surface Laptop.
Нова модель оснащена 13,5-дюймовим дисплеєм PixelSense зі співвідношенням сторін 3:2, що містить 3,4 млн пікселів. Дисплей є сенсорним і підтримує можливість введення за допомогою цифрового пера Microsoft Surface Pen.
Завдяки використанню останніх процесорів Intel Core i5 і i7 пристрій забезпечує високу продуктивність. Microsoft заявляє, що версія з процесором Intel Core i7 працює швидше, ніж модель MacBook Pro з чіпом Core i7, при цьому поверхня ноутбука забезпечує більш тривалий час автономної роботи, MacBook Air – до 14,5 години.
Новинка виконана в алюмінієвому корпусі. Для охолодження компонентів системи використовується кулер на базі технології випарної камери. Динаміки розташовані під клавіатурою з підсвічуванням і ходом клавіш 1,5 мм.
Маса пристрою не перевищує 3 фунтів (1,36 кг). На вибір користувачів будуть доступні 4 варіанти колірного виконання корпусу: платиновий, бордовий, кобальтовий синій і графітовий золотий.
Ноутбук Microsoft Surface Laptop надійде у продаж з 15 червня. Ціна базової конфігурації з процесором Core i5, 4 ГБ оперативної пам’яті і твердотілим накопичувачем місткістю 128 ГБ стартує з позначки $999. До 31 грудня 2017 року операційну систему ноутбука можна буде безкоштовно поліпшити до ОС Windows 10 Pro. Пізніше це можна буде зробити за $50.
За матеріалами:
DesignTalk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас