Колаборанти налагодили незаконний випуск шампанського під брендом «Масандра» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колаборанти налагодили незаконний випуск шампанського під брендом «Масандра»

Аграрний ринок
844
Виноробна компанія «Масандра» та Севастопольський виноробний завод в окупованому Росією Криму випустили першу партію шампанського під брендом «Масандра», продукцію вже почали постачати в роздріб, — передала прес-служба захопленої окупантами української компанії.
Спільну роботу з випуску шампанського «Масандра» і конвеєра захопленого українського підприємства «Севастопольський виноробний завод» (яке раніше було перепідпорядковано безпосередньо Кремлю – Ред.) рейдери почали ще в 2016 році.
Планується, що в 2017 році буде випущено не менше 500 тис. пляшок. Загарбники українських активів розраховують, що шампанське буде продаватися в окупованому Криму і на материковій частині Росії.
При цьому в «Масандрі» уточнили, що перші замовлення на ігристе вино вже нібито надійшли з Ростова-на-Дону і нагадали, що в цьому році віджате підприємство випустить шампанське і на власних потужностях. Тоді як раніше на нинішніх потужностях «Масандри» ігристі вина ніколи не випускалися.
Нагадаємо, «Масандра» було найбільшим в Криму виноградарсько-виноробним господарством, заснованим ще в 1894 році.
Як відомо, зараз «Масандра» знаходиться в санкційних списках США і ЄС. Нагадаємо, В Мінагропроді раніше мали намір повернути бренд «Масандра» українській стороні.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас