ГПУ повідомила про підозру гендиректору "Тедіс Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ повідомила про підозру гендиректору "Тедіс Україна"

Фондовий ринок
493
Генеральна прокуратура повідомила про підозру генеральному директорові дистриб’ютора тютюнової продукції – ТОВ “Мегаполіс Україна”.
Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.
“Генеральною прокуратурою при оперативному супроводі Нацполіції продовжується досудове розслідування злочинів, скоєних посадовими особами дистриб’ютора тютюнової продукції – “Мегаполіс Україна”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, за результатами проведених слідчих і процесуальних дій отримано достатньо доказів для повідомлення про підозру гендиректору “Тедіс Україна” та члену дирекції – директору дирекції компанії у вчиненні правопорушень, передбачених частиною 3 ст. 212 і частиною 2 ст. 28 ч. 2 ст. 205 КК України.
Частина 3 статті 212 (ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинене особою, яка зобов’язана їх сплачувати, і які призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах).
Частина 2 статті 28, частина 2 статті 205 (фіктивне підприємництво, тобто створення суб’єктів підприємницької діяльності з метою прикриття незаконної діяльності, вчинене за попередньою змовою групою осіб).
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас