Київенерго поновила випробування тепломереж у п'ятьох районах Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київенерго поновила випробування тепломереж у п'ятьох районах Києва

Світ
387
Київенерго відновила гідравлічні випробування тепломереж у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом’янському районах Києва.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
“Київенерго відновлює проведення гідравлічних випробувань тепломереж, які були припинені для уникнення відключень гарячої води в період зниження температури повітря. З 24 квітня гідровипробування проводяться в Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом’янському районах столиці”, – йдеться в ньому.
З 24 квітня до 8 травня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання Біличі та районних котелень Теремки, Мінська і Центральна.
Наразі постачання гарячої води буде тимчасово припинено для 299 житлових будинків, 11 лікувальних установ, 15 дитячих садків, 13 шкіл і 85 відомств в Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних установ, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі; 5 житлових будинків та 4 відомств в Подільському; 29 житлових будинків, 3 дитячих садків, 2 шкіл, 6 відомств в Голосіївському районі.
З 25 квітня до 8 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні “Микільська Борщагівка”.
На цей період постачання гарячої води буде тимчасово припинено для 511 житлових будинків, 6 лікувальних установ, 35 дитячих садків, 22 школи, 140 відомств в Святошинському районі; 4 житлових будинків і 4 відомств в Солом’янському районі.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас