Наступного року Honda розпочне продажі електромобілів в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного року Honda розпочне продажі електромобілів в Китаї

Фондовий ринок
507
Компанія Honda Motor в 2018 році вперше вийде на китайський ринок з повністю електричним автомобілем, щоб задовольнити зростаючий попит місцевих жителів на екологічно чистий транспорт.
Ясухіде Мізуно, керівник китайського підрозділу Honda, розповів журналістам на Шанхайському автосалоні, що японський автовиробник прискорює розробку електромобілів. За його словами, перший електромобіль Honda на китайському ринку з’явиться не пізніше кінця наступного року, повідомляє Reuters.
Наступного року В Китаї набудуть чинності нові вимоги до автовиробників, згідно з яким не менше 8% усіх продажів повинні складати електромобілі — повністю електричні або спільні гібриди. Мізуно додав, що моделі гібридів, що підключаються, від Honda, швидше за все, також будуть, але не уточнив, коли саме вони з’являться на китайському ринку.
В минулому році через введення в Китаї державних субсидій у розмірі 100 000 юанів (близько $14 700) на кожну купівлю електромобіля їх кількість подвоїлася, досягнувши 600 000 одиниць. До 2020 року влада Китаю хоче збільшити цей показник до 5 млн — це потрібно, щоб знизити обсяги викидів вуглекислого газу і поліпшити екологічну обстановку.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас