Як водії заощаджують на покупці ОСЦПВ у інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як водії заощаджують на покупці ОСЦПВ у інтернеті

Технології&Авто
270
При спуску корабля на воду об борт розбивають пляшку шампанського — на удачу. Перед тим, як сідати за кермо автомобіля, водій купує поліс ОСЦПВ — на вимогу закону. Спуск корабля відбувається один раз, а поліс треба оформляти щороку. Тому водії шукають способи, як заощадити на покупці ОСЦПВ. Як і при покупці інших послуг та товарів, на допомогу приходить інтернет.
Як водії заощаджують на покупці ОСЦПВ у інтернеті
Перший спосіб. Придбання поліса безпосередньо у страховій компанії.
ОСЦПВ — наймасовіший вид страхування в Україні. Протягом року автомобілісти оформляють понад 6 млн. полісів автоцивілки. Тому логічно, що страхові компанії спочатку почали продавати на власних сайтах поліси ОСАГО. Водії, які купують поліси на таких веб-ресурсах, іноді отримують знижки і беруть участь в акціях від компанії (на зразок «Купи поліс — отримай бензин у подарунок»). Разом з тим, для автомобілістів цінніше економія часу: не обов’язково їхати в офіс компанії для оформлення поліса. Тепер це зручніше і швидше зробити в режимі онлайн або, при бажанні клієнта, зателефонувавши до менеджера зі служби підтримки.
Другий спосіб. Підбір та замовлення поліса за допомогою сервісу вибору страховок.
До продажу полісів онлайн слідом за страховими компаніями підключилися спеціальні сервіси. Велику аудиторію клієнтів зібрав сайт Oh.ua, який один з перших почав співпрацювати з провідними українськими страховими компаніями.
Сервіс вибору страховок Oh.ua пропонує водіям порівняти ціни на поліси і умови страхування в десятці страхових компаній, що продають поліси онлайн. Головна перевага сервісу — водій за кілька хвилин знаходить найбільш вигідну за ціною пропозицію для кожного виду транспорту з будь-яким місцем реєстрації. Крім того, сервіс показує бонуси, які отримують покупці полісів. У одних компаній це технічний асистанс, у інших — участь в системі прямого врегулювання, у деяких компаній ці бонуси доповнюють одне одного.
Корисний бонус для водіїв від сервісу Oh.ua — можливість замовити онлайн поліс «Зелена Карта». За своїм призначенням цю страховку можна назвати ОСЦПВ для поїздки за кордон — в країни СНД та ЄС. Водії для виїзду на своєму автомобілі за кордон з робочих питань або в екскурсію по зарубіжжю зобов’язані оформити поліс «Зелена Карта». Відповідно до закону про страхування, водії не можуть виїхати за межі країни, як що вони не застрахували свою відповідальність перед автомобілістами інших країн.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас