Держпідприємство з видачі біометричних паспортів відновило свою роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держпідприємство з видачі біометричних паспортів відновило свою роботу

Фондовий ринок
702
Державне підприємство “Документ” до ранку п’ятниці в повному обсязі відновило свою роботу. В СБУ підкреслюють, що слідчі дії не могли призвести до блокування видачі біометричних паспортів.
“Всю ніч технічні працівники підприємства “Документ” і телекомунікаційної компанії, які мають відповідну ліцензію та надають захищені канали зв’язку центру обслуговування громадян… працювали над відновленням і встановленням нового обладнання, маршрутизаторів для того, щоб вже сьогодні з ранку паспортні сервіси запрацювали і люди, які бажають оформити документ або отримати вже готовий закордонний паспорт, змогли це зробити”, – розповів прес-секретар ДП “Документ” Володимир Поліщук.
Він підкреслив, що вже в п’ятницю вранці підприємство працює в повному обсязі і надає послуги українцям.
За словами прес-секретаря, в рамках кримінального провадження СБУ вилучила деяке обладнання комунікаційної компанії, яка забезпечує спецзв’язок.
У свою чергу речник СБУ Олена Гітлянська зазначила, що дії співробітників спецслужби “не могли призвести до блокування видачі біометричних паспортів”.
Увечері 6 квітня в Україні були тимчасово припинені оформлення та видача біометричних документів (паспорт для виїзду за кордон і ID-паспорт) у центрах надання адміністративних послуг “Паспортних сервісах”. Підрозділи міграційної служби працювали в штатному режимі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас