Керівників усіх українських банків перевірять на відповідність кваліфікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівників усіх українських банків перевірять на відповідність кваліфікації

Фондовий ринок
978
Національний банк України для забезпечення ефективного корпоративного управління в банках до кінця квітня 2018 року повинен провести оцінку відповідності кваліфікації вищого керівництва 10 найбільших банків країни.
Про це йдеться в опублікованому на сайті Міністерства фінансів оновленому Меморандумі з Міжнародним валютним фондом за підсумками третього перегляду програми розширеного фінансування EFF для України.
Як наголошується в документі, за необхідності регулятор надасть банкам можливість виправити виявлені порушення протягом 90 днів. До кінця липня 2018 року НБУ проведе аналогічну оцінку щодо наступних 10 найбільших банків, до кінця квітня 2019 року – інших фінустанов України.
Як повідомлялося, Рада директорів Міжнародного валютного фонду 3 квітня завершила третій перегляд програми розширеного фінансування EFF для України і затвердила надання нашій країні чергового кредитного траншу обсягом 1 мільярд доларів, який надійде в найближчі дні і буде направлений в резерви Національного банку України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас