Стали відомі переможці конкурсів на посади начальників трьох митниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі переможці конкурсів на посади начальників трьох митниць

Фондовий ринок
637
Державна фіскальна служба визначила переможців конкурсів на посади начальників Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської митниць, повідомляється на сайті ДФС.
Згідно з повідомленням, переможцем конкурсу на посаду начальника Одеської митниці став Олександр Власов – начальник Головного міжрегіонального управління оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції ДФС, керівник Міжвідомчого цільового центру по запобіганню і виявленню порушень законодавства з питань державної митної справи при Міністерстві фінансів України.
У конкурсі на посаду начальника Івано-Франківської митниці переміг Василь Ватаманюк – завідувач сектору організаційного Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС. У конкурсі на посаду начальника Тернопільської митниці найбільшу кількість балів набрала Оксана Антонович – перший заступник начальника Тернопільської митниці ДФС.
«Кандидати-переможці будуть рекомендовані конкурсною комісією для обіймання вакантних посад керівників зазначених митниць у відповідності до чинного законодавства. Остаточне призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів України та головами відповідних обласних державних адміністрацій», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, уряд має намір подолати корупцію на всіх українських митницях і створити сприятливі умови для розвитку конкуренції та легального бізнесу в нашій країні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас