У КМДА повідомили, коли в Києві відключать опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА повідомили, коли в Києві відключать опалення

Казна та Політика
1802
Опалювальний сезон у столиці завершується з 1 квітня, відповідне розпорядження підписав мер Києва Віталій Кличко. Про це повідомила прес-служба КМДА.
“Міська влада прийняла рішення завершити поточний опалювальний сезон 1 квітня. Прогноз погоди, який ми отримали від Українського гідрометцентру, свідчить про те, що з 1 квітня і в наступні дні середньодобова температура буде більше 8 градусів”, – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Також він зазначив, що КМДА отримала майже три тисячі звернень від киян, які просять вимкнути опалення, оскільки вартість цієї послуги – надзвичайно висока. “Тому ми використовуємо кожну можливість для економії киян. У цьому році опалювальний сезон завершиться ще раніше порівняно з попереднім роком”, – розповів Петро Пантелєєв.
За його словами, рішення про згортання системи опалення має бути максимально виваженим, оскільки сама система теплопостачання Києва досить інертна. Завершення опалювального сезону, як і його старт, триває близько семи днів. “Технічно неможливо протягом одного дня вимкнути опалення, а потім – знову його включити, тому ми враховували як поточні, так і перспективні температурні дані”. – заявив Пантелєєв.
За матеріалами:
ABCnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас