Відкриття бутіка van Laack у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття бутіка van Laack у Києві

Фондовий ринок
507
У столичних чоловіків з’явилося нове місце для шопінгу: 31 березня у шопінг-спейсі DN (https://d-n-8.com) відкрився бутік німецького бренду van Laack. Він розташований на третьому поверсі UBI Fashion Center, де на площі 180 квадратних метрів є все, що потрібно для класичного ділового та повсякденного чоловічого образу. Крім всесвітньо відомих чоловічих сорочок представлені піджаки, брюки, трикотажні кардигани, пуловери, поло, аксесуари, краватки і нижня білизна.
Відкриття бутіка van Laack у Києві
Головна перевага нового бутіка – індивідуальний підхід до кожного клієнта. І це не просто стандартна фраза: тут діє послуга індивідуального пошиття сорочок від бренду van Laack.
Наприклад, у бутіку вам сподобалася сорочка, але ви хочете, щоб вона сиділа на вас ідеально. Все, що для цього потрібно – повідомити консультанта про своє бажання. З вас знімуть всі необхідні мірки на місці, після чого ви зможете вибрати тканину на свій смак або навіть скомбінувати кілька тканин для однієї моделі сорочки, замовити вишивку монограми і проконтролювати всі деталі аж до типу комірця. Далі ваше замовлення відправляють на мануфактуру van Laack в Німеччину. Там для вас шиють ексклюзивну сорочку, яку ви отримаєте вже приблизно через місяць. Зрозуміло, вона буде бездоганно сидіти по фігурі, а якість жодного разу не змусить сумніватися в собі. Ще одна перевага бутіка – робота професійних консультантів, які допоможуть підібрати цілісний образ або будь-яку річ, тим, хто ще не визначився з вибором.
Відкриття бутіка van Laack у Києві
Довідка: бренд van Laack – один з найстаріших у світі виробників чоловічого одягу преміум-класу. Він був заснований ще в 1881 році: Генріх ван Лаак відкрив у Берліні фабрику з виробництва чоловічих сорочок. На сьогоднішній день компанія представлена вже на п’яти континентах Землі, по всьому світу працює близько ста фірмових магазинів. Особливість сорочок van Laack – запатентовані перламутрові ґудзики з трьома отворами замість двох або чотирьох, виготовлені вручну.
Відкриття бутіка van Laack у Києві
Бутік van Laack відкритий щодня в шопінг-спейсі DN8 (https://d-n-8.com/) з 12:00 до 21:00 за адресою вулиця Дорогожицька, 8 (3-й поверх).
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас