У Києві з'являться 4 сквери і парк відпочинку - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'являться 4 сквери і парк відпочинку - КМДА

Казна та Політика
575
Столичні депутати на прохання киян надали статус скверу 4 земельним ділянкам і один статус парку – території в 16 га, повідомили в Київській міській державній адміністрації.
“За ініціативи та численними пропозиціями місцевих жителів Київрада надала 23 березня 2017 р. статус скверу 4 земельним ділянкам. Крім того, статус парку отримала територія (16 га) на проспекті Правди біля озера Синє в Подільському районі”, – йдеться в повідомленні на сайті столичної мерії в четвер.
Статус скверу отримали земельні ділянки: дві в Дарницькому і по одній в Деснянському і Дніпровському районах Києва.
Як відзначили в КМДА, “зараз в столиці кількість зелених зон, насаджень, озеленених територій загального користування постійно зменшується внаслідок незаконного будівництва, неналежного виконання правил благоустрою територій, самовільного розміщення малих архітектурних форм та незаконних автомобільних стоянок. Статус скверу виключає захоплення названих територій малими архітектурними формами”.
У Київраді підкреслили, що профільні структури столичної влади зобов’язані провести відповідні організаційно-правові заходи щодо оформлення права користування земельними ділянками та забезпечити на них благоустрій.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас