В Англії клієнти банків, які використовують чеки для поповнення рахунків, зможуть отримувати гроші за один день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Англії клієнти банків, які використовують чеки для поповнення рахунків, зможуть отримувати гроші за один день

Світ
313
Клієнти банків у Великобританії, які використовують банківські чеки для поповнення свого рахунку, зможуть отримувати гроші протягом одного робочого дня. Про це повідомляє BBC з посиланням на чекову та кредитну клірингову компанію Великобританії (The Cheque and Credit Clearing Company).
На даний момент процес зарахування коштів на рахунок через банківський чек займає до шести робочих днів. Згідно з інформацією клірингової компанії, зміни почнуть здійснюватися поетапно з жовтня 2017 року.
Обіцяно, що до другої половини 2018 року всі британські банки зможуть запропонувати більш швидке обслуговування чеків. Прискорення процесу відбудеться на базі обміну фотографіями самого чека між банками. На сьогоднішній день для перевірки чека його транспортують назад у кредитну установу, що його видала.
Незважаючи на скорочення використання чеків та впровадження оплати банківською карткою та безконтактних платежів, у Великобританії торік було пред’явлено 477 млн чеків.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас