Названо смартфон, який найбільше продавався на початку цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо смартфон, який найбільше продавався на початку цього року

Фондовий ринок
2496
Дослідницька фірма Kantar Worldpanel опублікувала звіт, згідно з яким виявилося, що iPhone 7 найбільше продавався в першому кварталі цього року в більшості регіонів, включаючи США і Європу. У п’ятірці найбільших європейських ринків частка компанії Apple зросла на 2,4% – до 22,7%. Смартфони під управлінням Android також продемонстрували значне зростання частки ринку практично у всіх регіонах, за винятком США.
Також у звіті йдеться про те, що Android і iOS збільшують свою частку, витісняючи інші операційні системи. Згідно з даними Kantar, частка Windows Phone на багатьох ринках становить менше 1%. Між тим у США вона займає 1,3%, що в два рази менше в порівнянні з 2,6% в початку минулого року.
Найбільшим попитом продукція Apple користується в Японії, де частка купертинівської компанії становить 49,5%, і в Австралії, де компанії належить 42,4% ринку. А ось у Китаї частка Apple знизилася на 8,4% за минулий рік. Багато в чому це пов’язано з тим, що в сільських районах багато людей купують свої перші смартфони, вибираючи більш доступні рішення від інших виробників. При цьому в великих китайських містах iPhone 7 залишається смартфоном, який найбільше продається.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас