У Москві просять Україну забезпечити безпеку російських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві просять Україну забезпечити безпеку російських банків

Світ
3287
Голова МЗС Росії Сергій Лавров розраховує, що українська влада забезпечать безпеку “дочок” російських банків на території України.
“Розраховуємо, що процедури, які відповідно до українського законодавства в цьому випадку можна застосувати, будуть задіяні без будь-якої політизації”, – сказав Лавров на прес-конференції в Москві, коментуючи ситуацію з актами вандалізму щодо відділень Сбербанку в Україні.
“Тут є зобов’язання у українських правоохоронців щодо неприпустимості якогось самосуду, якихось дій, які просто порушують закони, підривають право власності, які українськими законами охороняються”, – сказав журналістам міністр країни-агресора.
Напередодні дочірній банк Сбербанку Росії в Україні звернувся до правоохоронних органів у зв’язку з діями націоналістів біля входу в центральне відділення фінустанови в Києві.
Кілька десятків представників “Національного корпусу” символічно замурували бетонними блоками вхід в центральне відділення ПАТ “Сбербанк” на Володимирській вулиці. Вони закликали владу країни позбавити ліцензій російські банки в Україні.
Приводом до цих протестів стало рішення російського Сбербанку приймати “паспорти” “ДНР/ЛНР”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас