Кабмін затвердив ліцензійні умови для авіаперевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив ліцензійні умови для авіаперевезень

Казна та Політика
181
Кабінет міністрів України затвердив ліцензійні умови для авіаперевезень, що дозволить лібералізувати сферу перевезень повітряним транспортом.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в п’ятницю.
«Лібералізація сфери перевезень повітряним транспортом. Мінінфраструктури разом з іншими відомствами підготувало проект постанови «Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезень пасажирів». Без цих ліцензійних умов доступ на ринок заблокований, новий перевізник або компанія, яка хоче фрахтувати судно, стикалися з проблемами.
Ця постанова дасть можливість демонополізувати ринок і забезпечити українців дешевими авіаквитками», – зазначив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, представляючи постанову на засіданні уряду.
Як повідомлялося, процес дерегуляції економіки в Україні активно ведеться з 2014 року і передбачає скасування або оновлення регуляторних рішень, що дозволить одночасно зберігати контроль за певними видами діяльності і не створювати додаткових бар’єрів для них. У 2015 році в Україні була прийнята за основу концепція так званої регуляторної гільйотини, яка передбачає пакетне ухвалення важливих регуляторних рішень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас