Смарт-урна TetraBIN винагороджує за правильно викинуте сміття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смарт-урна TetraBIN винагороджує за правильно викинуте сміття

Технології&Авто
800
Відходи є однією з головних проблем сучасності. Багато людей викидають пляшки та інше побутове сміття в парках або просто на вулицях міста, не турбуючись про оточення. Компанія Sencity вирішила боротися з цією проблемою за допомогою сучасних технологій. Вона створила смарт-урну під назвою TetraBIN, яка винагороджує користувачів за викинуте в неї сміття.
TetraBIN являє собою урну з трьома отворами зверху, яка по всій площі корпусу обгорнута дисплеєм. На екрані з’явиться зелена галявина з псом, говорить “Погодуй мене!”, і летючими мишами в повітрі. Всередині скриньки встановлені датчики руху, які відстежують викинуте сміття. Коли щось потрапляє в неї, то на екрані з’являється куряча ніжка. Якщо пес зловив її, то в якості винагороди користувач отримує код, який можна активувати на сайті TetraBIN. За активацію компанія пропонує призи: як віртуальні, так і цілком реальні.
Смарт-урни TetraBIN підключаються до Інтернету по 4G і можуть передавати інформацію між собою. Наприклад, комунальні служби легко дізнаються, що якась скринька переповнена і її необхідно очистити. Крім гри, на екрані TetraBIN може відображатися й інша інформація, в тому числі рекламні оголошення або інформація про рух громадського транспорту, якщо урна стоїть біля зупинки.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас