Microsoft в 2018 році додасть в Xbox змішану реальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft в 2018 році додасть в Xbox змішану реальність

Технології&Авто
518
Microsoft представила на конференції GDC 2017 нову MR-гарнітуру — Acer Windows Mixed Reality на базі програмного забезпечення Windows Holographic. Гарнітура оснащена двома дисплеями з роздільною здатністю 1440×1440 з частотою оновлення екрану до 90 Гц, а також роз’ємами HDMI 2.0 і USB 3.0. У продаж гарнітура з’явиться не раніше літа, повідомляє Engadget.
Крім того, Microsoft в майбутньому планує використовувати змішану реальність у популярній ігровій приставці Xbox. «Ми також раді поділитися з вами тим, що Windows Mixed Reality з часом стане доступна і на інших пристроях, крім комп’ютерів і Microsoft HoloLens. — розповіли представники компанії. — Ми плануємо привнести змішану реальність в сімейство пристроїв Xbox One, включаючи Project Scorpio, в 2018 році».
Раніше стало відомо, що Microsoft вже почала розробку нового покоління AR-гарнітури Microsoft HoloLens, плануючи закріпити лідерство в сфері AR і MR. Перше покоління пристрою було випущено в серпні 2016 року і вже застосовується для навчання кандидатів на посаду другого пілота в авіакомпанії Japan Airlines, а також для роботи з кресленнями та ремонту ліфтів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас