В Євросоюзі сподіваються на проведення незалежного аудиту НАБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Євросоюзі сподіваються на проведення незалежного аудиту НАБУ

Казна та Політика
231
У Європейському Союзі сподіваються, що найближчим часом з’явиться незалежний аудит Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), а також будуть прийняті необхідні для імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС законодавчі акти, повідомив заступник голови представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен.
“Критично важливою є сфера протидії корупції. Ми очікуємо, що НАБУ найближчим часом займеться серйозною роботою, і на те, що з’явиться незалежний аудит роботи НАБУ. Все це повинно функціонувати належним чином”, – сказав Т.Фреллесен на прес-конференції в четвер в Києві.
Він також зазначив, що 2017 рік має стати роком інтенсифікації процесу реформ, необхідних для імплементації Угоди про асоціацію. За словами Т.Фреллесена, повинен бути розроблений конкретний план щодо реалізації реформ.
“Також вкрай важливо, щоб законодавчі заходи, необхідні для зближення з ЄС, пройшли відповідний процес у Верховній Раді. Це стосується транспорту, навколишнього середовища, а також інших технічних перешкод, які можуть виникнути. Ми дуже сподіваємося, що це буде вирішено найближчим часом, а відповідне законодавство розробляється”, – зазначив заступник голови представництва ЄС в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас