ОСББ збільшили обсяг кредитів на утеплення будинків в 4 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОСББ збільшили обсяг кредитів на утеплення будинків в 4 рази

Кредит&Депозит
432
За січень-лютий 2017 року ОСББ і ЖБК залучили 3,3 млн грн на впровадження енергоефективних заходів в своїх будинках.
Організації співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і житлово-будівельних кооперативів у січні-лютому 2017 року порівняно з аналогічним періодом 2016 року збільшили в 4 рази обсяг залучення кредитних коштів на утеплення багатоквартирних будинків – до 3,3 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з питань енергоефективності та енергозбереження з посиланням на главу відомства Сергія Савчука
«За січень-лютий 2017 року ОСББ та ЖБК залучили 3,3 млн грн на впровадження енергоефективних заходів в своїх будинках. Це в 4 рази більше, ніж за аналогічний період 2016 року. Зросла і кількість ОСББ, які беруть участь в програмі. У 2017 році у нас вже 33 ОСББ-учасника, тоді як в минулому році за цей період – тільки 12», – цитує прес-служба Савчука.
За його словами, безсумнівним фактом є підвищена поінформованість громадян про переваги впровадження енергоефективних заходів: заміна вікон на енергоефективні, встановлення приладів обліку тепла, облаштування ІТП, утеплення будинків тощо, а головне, що на реалізацію цих заходів всі ці сім’ї отримують істотну безповоротну фінансову допомога від уряду і місцевої влади.
Також повідомляється, що за останній тиждень ще 4 ОСББ залучили понад 400 тис. грн на різні енергоефективні заходи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас