Конференція BlockchainUA в Києві об'єднає експертів у галузі технології блокчейн і фінтеху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція BlockchainUA в Києві об'єднає експертів у галузі технології блокчейн і фінтеху

Фінтех і Картки
1258
17 березня в Києві відбудеться масштабна конференція, присвячена новітнім досягненням в blockchain індустрії під назвою #BlockchainUA.
Конференція BlockchainUA в Києві об'єднає експертів у галузі технології блокчейн і фінтеху
Три одночасних потоки, в яких більш ніж 35 експертів з 10 країн поділяться досвідом успішних рішень для фінансової індустрії з використанням blockchain й інших криптотехнологій. Очікується понад 500 учасників. Виставкова зона FinTech компаній, Main Stage, Product Stage, шестигодинний технічний воркшоп про технології blockchain (для початківців і просунутих знавців). І все це дійство плавно перетече в афтепаті, де можна буде продовжити спілкування на професійні теми в більш вільній обстановці.
Відвідати конференцію #BlockchainUA корисно тим, хто пов’язаний з банківською справою, фінансами, IT-індустрією, підприємцям, а також всім, хто цікавиться світовими трендами. Перелік спікерів і дискусій динамічно оновлюється, і знайти його можна на сайті конференції – blockchainua.com.
Вхідний квиток до 10 березня за ціною 500 грн. можна придбати тут: https://2event.com/ru/events/789290
Після завершення конференції, 18 і 19 березня, в Києві пройде Другий Всеукраїнський Blockchain Хакатон, де технологічним командам запропонують розробити продукт за допомогою криптотехнологій, отримати якісне консультування від експертів blockchain індустрії, створити прототип проекту, який, можливо, стане проривом в екосистемі проектів blockchain. На переможців чекають призи від спонсорів і організаторів. Участь безкоштовна за умови реєстрації http:blockchainua-hackathon.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас