НБУ у вівторок заслухає звіт правління про реалізацію грошово-кредитної політики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ у вівторок заслухає звіт правління про реалізацію грошово-кредитної політики

Казна та Політика
149
Рада Національного банку України (НБУ) під час засідання 28 лютого заслухає звіт правління центробанку щодо реалізації основних засад грошово-кредитної політики в 2016 році.
Про це повідомив глава Ради Богдан Данилишин на своїй сторінці в Фейсбук.
Рада також розгляне звіт правління НБУ про стан банківської системи країни щодо методів і форм прогнозування макропоказників економічного і соціального розвитку України та грошово-кредитної політики, а також про підсумки проведення внутрішнього аудиту в структурних підрозділах НБУ.
Як повідомлялося, Рада НБУ під час засідання 31 січня 2017 року затвердила порядок розробки основних принципів грошово-кредитної політики центробанку.
Зазначений документ (основні принципи – Ред.) визначить монетарний режим НБУ в 2018 році і передбачає аналіз практики здійснення центробанком режиму інфляційного таргетування в 2016-2017 роках.
Крім цього, Рада затвердила порядок контролю виконання Нацбанком монетарної політики, який буде здійснюватися шляхом аналізу відповідності діяльності правління центробанку і показників динаміки монетарної сфери в звітному періоді, цілям і завданням грошово-кредитної політики, визначеним у основних засадах грошово-кредитної політики.
Рада НБУ також розглянула інші питання і затвердила ряд нормативних документів, що упорядковують сферу внутрішнього аудиту Нацбанку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас