LG розкрила причини відмови від вигнутого екрану в G6 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG розкрила причини відмови від вигнутого екрану в G6

Фондовий ринок
1160
На Mobile World Congress 2017 компанія LG привезла новий 5,7-дюймовий водонепроникний флагман LG G6. Примітно, що на відміну від конкурентів, розробники LG вирішили не слідувати популярному тренду і відмовилися від використання вигнутого дисплея. У той час як Samsung і Apple планують і далі реалізовувати в нових продуктах вигнуті панелі, представники компанії LG вирішили пояснити, чому краї екранів їхніх смартфонів не зігнуться ні на півміліметра.
Свою прихильність до “пласкої класики” LG пояснює досить просто: вигнуті дисплеї в основному є частиною естетичного боку дизайну. Більш того, команда розробників LG навела кілька аргументів проти використання вигнутих екранів.
Першою причиною, згідно з якою компанія відмовляється від виробництва смартфонів з вигнутими екранами, стало питання зручності: співробітники LG вважають, що такі пристрої просто незручно тримати – протягом дня в м’язах рук з’являється втома. Ще одним недоліком моделей з вигнутими екранами, який можна віднести до дратівливого ​​фактору, розробники назвали збільшення кількості випадкових натискань.
Друга причина відмови тісно межує з питанням безпеки і ремонтним обслуговуванням: незахищені краї смартфона схильні до ризику пошкодження при випадковому падінні. LG вважає нерозумним привносити в дизайн пристрою те, що не тільки не спростить процес використання, але і може стати приводом для серйозних матеріальних вкладень з боку власника.
Ось так просто і логічно співробітники компанії LG пояснили свою позицію щодо використання вигнутих екранів. Аналітики відзначають, що і такий підхід виробника має місце, однак вони задаються питанням, як вчинить LG в разі підвищення споживчого попиту на смартфони з вигнутими дисплеями.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас