Стало відомо, коли громадяни Грузії вже зможуть їздити в Європу без віз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли громадяни Грузії вже зможуть їздити в Європу без віз

Світ
1590
В Євросоюзі високо оцінюють зусилля влади Грузії, спрямовані на проведення серйозних реформ, заявив в понеділок в Тбілісі представник Єврокомісії з питань міграції, внутрішніх справ і громадянства Дімітріс Аврамопулос.
Як повідомляє прес-служба голови грузинського уряду, Д.Аврамопулос провів зустріч з прем’єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі. Сторони обговорили питання, пов’язані з лібералізацією візового режиму, і підкреслили важливість цього рішення з точки зору зближення республіки з Європою.
“Громадяни Грузії зможуть скористатися короткостроковими безвізовими поїздками в країни Шенгенської зони вже з кінця березня”, – заявив на зустрічі Д.Аврамопулос.
“Єврокомісар ще раз зазначив досягнутий Грузією прогрес у всіх напрямках, заявивши, що зусиллями грузинського уряду були проведені серйозні реформи, які високо оцінюють в Євросоюзі”, – відзначили в прес-службі.
Також сторони обговорили питання, пов’язані з порядком денним євроінтеграції Грузії і поглибленням співробітництва в сферах міграції та безпеки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас