Діві Банк звинувачує поліцію в тиску — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діві Банк звинувачує поліцію в тиску

Фондовий ринок
444
Діві Банк стверджує, що Національна поліція України обнародувала інформацію про кримінальне провадження з метою тиску на акціонерів банку і голову правління Сергія Горбачевського.
Банк каже, що інформація в релізі не відповідає дійсності, але не уточнюється яка саме.
«Окремі правоохоронці намагаються заблокувати роботу банку вже більше року. Відбулося чотири обшуки банку і акціонерів, що грунтувалися на безпідставних звинуваченнях, неправдивій і сфальсифікованій інформації. Ці обшуки здійснюються з однією метою – дестабілізувати роботу банку і чинити тиск на бізнес і керівництво банку під виглядом проведення слідчих дій. Такі дії зводяться до тимчасового, штучного блокування будівлі банку, вилучення матеріальних цінностей і розміщення неправдивої інформації на офіційних сайтах, що завдає непоправної шкоди діловій репутації установи», – йдеться в заяві.
Тому «Діві Банк» вимагає припинити незаконний тиск і переслідування голови правління Сергія Горбачевського, акціонерів і співробітників банку.
Діві Банк вважає неприпустимим продовження упередженого розслідування справи прокурором ГПУ Стороженком С.В. і слідчим Нацполіціі Тарасенком А.С., й нагадує про необхідність дотримання загальних принципів кримінального провадження, зокрема, законності, презумпції невинуватості та забезпечення доведеності вини, забезпечення прав потерпілого, дотримання таємниці слідства, і закликає припинити незаконний тиск на працівників і акціонерів банку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас