Правоохоронці провели масові обшуки по земельному дерибану часів Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронці провели масові обшуки по земельному дерибану часів Черновецького

Кримінал
737
У середу, 22 лютого, слідчі столичної прокуратури та оперативники Управління захисту економіки ГУ Національної поліції у Києві провели 25 обшуків в рамках кримінального провадження за фактом прийняття незаконних рішень Київрадою часів Черновецького.
Про це йдеться в повідомленні прокуратури Києва.
Мова йде про незаконне відчуження в 2007-2009 рр. 45 га землі на території заказника місцевого значення “Жуків Острів”, вартість якої тільки за нормативною оцінкою становить понад 80 млн грн.
У результаті обшуків, до проведення яких було залучено 115 представників особового складу, виявлено та вилучено документи, які мають значення для кримінального розслідування, грошові кошти тощо.
На даний момент за фактами зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, прокуратурою Києва повідомлено про підозру колишньому заступнику глави КМДА — начальнику Головного управління земельних ресурсів КМДА, екс-начальнику юридичного управління і екс-начальника відділу землеустрою Головного управління земельних ресурсів КМДА, а також особі, яка брала участь у створенні фіктивного кооперативу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас