У Києві планують відкрити новий швидкісний трамвай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві планують відкрити новий швидкісний трамвай

Світ
1300
До травня 2017 року Київ планує отримати техніко-економічне обгрунтування проекту Трамвай-поїзд за маршрутами Милославська – Північна і Дарниця – Кільцева дорога. Обидва – через Дарницький залізничний міст.
Про це заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.
Таким чином влада сподівається з’єднати швидкісним сполученням лівобережні житлові масиви і адміністративно-ділове ядро міста.
“За розрахунками, попит на трамвай-поїзд становить близько 240 тис. пасажирів на добу. Загальна протяжність лінії 37,2 кілометра, з яких 14,7 кілометрів -. інфраструктура швидкісного трамвая Решта – інфраструктура залізниці “, – сказав Сагайдак, передає КМДА.
В рамках проекту планується побудувати: примикання, яке з’єднає троєщинську лінію швидкісного трамвая з залізницею в районі станції Троєщина-2; примикання, що з’єднує Борщагівську лінію швидкісного трамвая з залізницею в районі Повітрофлотського шляхопроводу; розгалуження на Березняках, яке дозволить потягам, які йшли з Троєщини і на Троєщину, обходити станцію Дарниця. Крім того, будуть побудовані пересадочні платформи Либідська.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас