Найважливіші цифри і цитати вівторка, 21 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 21 лютого

647
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 21 лютого:
  • Кабмін схвалив залучення € 50 млн у Угорщини
  • Україна в 2016 р. закупила ядерне паливо на $549 млн
Савченко відмовляється від депутатської недоторканності (фото)
«Третя річниця Майдану. Настав час політикам виконувати свої обіцянки без третього Майдану! Виконання першої обіцянки: я відмовляюся від депутатської недоторканності», – написала Савченко і продемонструвала свою заяву.
В НБУ розповіли, коли приймуть стратегію ПриватБанку
“Два місяці – це максимальний термін, протягом якого потрібно визначитися зі стратегією ПриватБанку. Його націоналізація повністю змінила картинку банківського сектору. Концентрація – це небажаний наслідок націоналізації”, – заявив директор департаменту фінансової стабільності НБУ Віталій Ваврищук.
У перспективі 1-3 років антрацит є безальтернативним для української енергетики – Гройсман
“Хочу запевнити всіх українських громадян – ми і цю кризу витримаємо, навіть якщо вона створена деякими українськими руками… Підкреслюю, що у громадян буде освітлення, і ми все зробимо для того, щоб забезпечити можливості розвитку промислових підприємств… Ми знайдемо правильні інструменти і правильні рішення, але не дозволимо, щоб 45-мільйонна країна страждала від чиїхось забаганок”, – сказав він.
У Держстаті повідомили, яку, в середньому, субсидію отримували українці
«Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство в січні збільшився в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 15,3%», – вказали в Держстаті.
Насалик розповів, яка собівартість видобутку українського вугілля
“Ціна, яка закладається у виробництво електроенергії, становить 1730 гривень. На сьогоднішній день газова група вугілля реалізується по 1730 гривень, але хочу вам сказати, що сьогодні тільки 4 шахти в Україні (на контрольованій території – Ред.) вписуються навіть у цю загальну суму”, – сказав Насалик.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас