PayHub: новий онлайн-сервіс оплати послуг ЖКГ без комісій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayHub: новий онлайн-сервіс оплати послуг ЖКГ без комісій

Фінтех і Картки
7254
Українцям вже через кілька днів прийдуть чергові платіжки за комунальні послуги. Щоб платити за рахунками ЖКГ, не обов’язково стояти в чергах до кас або переплачувати високу комісію в терміналах. Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) презентував новий сервіс PayHub для оплати картками будь-яких банків в Україні. Сервіс дозволяє не тільки без комісій платити три місяці за комуналку при реєстрації, але і переводити кошти між картками будь-яких банків, робити платежі за кредитом будь-якого банку, поповнювати рахунок мобільного телефону і оплачувати ще близько двох тисяч різних послуг.
Скористатися можливостями PayHub.com.ua можуть клієнти будь-якого українського банку. На відміну від більшості подібних онлайн-сервісів, надійність PayHub гарантує банк ПУМБ, що входить до групи найбільших. Всі банківські сервіси відповідають високим стандартам безпеки, які перевіряються щорічно. Крім того, у ПУМБ є свій процесинговий центр, це забезпечує швидкість і надійність операцій.
Щоб скористатися сервісом, не обов’язково реєструватися. Але українці, які пройдуть просту процедуру реєстрації на PayHub.com.ua, отримають додаткові бонуси: перші три місяці платити по рахунках за комунальні послуги, інтернет та телебачення можна без будь-яких комісій. При цьому за реєстрацію платити не потрібно.
Клієнти “Київенерго”, у яких є “Особистий кабінет” на сайті компанії, зможуть просто ввести на сайті PayHub.com.ua показання лічильника і оплатити використані кубометри води і гігакалорії тепла за лічені хвилини.
PayHub заощадить не лише дорогоцінний час, але і гроші. Ніяких платежів за “спробувати” немає – можна сміливо відкривати для себе нові можливості та зекономити на комісії.
ПАТ «ПУМБ». Усі види банківських послуг. Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р. Генеральна ліцензія НБУ № 8-2 від 12.02.2015 р.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас