МЕРТ заборонив імпорт зрідженого газу найбільшим трейдерам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ заборонив імпорт зрідженого газу найбільшим трейдерам

Енергетика
914
Міністерство економічного розвитку і торгівлі своїм указом №154 від 6 лютого ввело санкції проти 17 українських трейдерів нафтопродуктів.
Згідно з інформацією, введено санкції виду III, що передбачають заборону зовнішньоекономічної діяльності. Спецзаходи починають діяти з 18 березня 2017 року.
Зокрема, під санкції потрапили юрособи таких трейдерів як “Паралель”, “Укргазпетролеум”, “Віолана-ПЕК”, “Реал-НП”, “КПК-Європлюс”, “Надія”, “Автотранс”, “Газтрон-Україна”, “Пропан-Трейд”.
Зазначається, що обмеження введені у зв’язку з кримінальним провадженням за ст. 258-5 кримінального кодексу України (Фінансування тероризму).
Іншим указом – №155 – МЕРТ ввів заборону на діяльність восьми компаній-нерезидентів. Підставою для санкцій, згідно з додатком до указу, також служать матеріали СБУ, що надійшли в МЕРТ 3 лютого 2017 року.
За даними видання, сім з восьми нерезидентів в 2016 році здійснювали відвантаження на адресу українських компаній, згаданих в указі МЕРТ №154.
Водночас, WEST TRADING & OIL MARKETING є одним з великих постачальників для компанії “Імпорт транс сервіс”, що входить у структуру WOG.
За матеріалами:
oilnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас