Суд звільнив з-під варти під заставу директора департаменту платіжних систем НБУ Шацького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд звільнив з-під варти під заставу директора департаменту платіжних систем НБУ Шацького

Кримінал
497
Суд звільнив з-під варти підозрюваного в отриманні хабара директора департаменту платіжних систем НБУ Шацького під заставу 800 тис. гривень
Печерський районний суд Києва звільнив з-під варти підозрюваного в отриманні хабара директора департаменту платіжних систем Національного банку Сергія Шацького під заставу 800 тис. гривень.
Про це повідомила прес-служба НБУ.
“Сергій Шацький позавчора був звільнений з-під варти під заставу в 800 тис. гривень відповідно до постанови Печерського районного суду Києва”, – заявили в прес-службі.
В даний момент Шацький відсторонений від виконання службових обов’язків, Національний банк проведе службове розслідування.
Його службові обов’язки виконуватиме заступник директора цього департаменту.
Як повідомлялося, 2 лютого Генеральна прокуратура затримала директора департаменту платіжних систем НБУ при отриманні хабара в розмірі 25 тис. доларів.
За даними відомства, керівник департаменту розробив злочинну схему, спрямовану на вимагання та отримання через посередників від директора одного з підприємств хабара в розмірі 35 тис. доларів в два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи “Платисервіс”.
4 лютого суд заарештував Шацького і призначив заставу 800 тис. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас