Повний захист на випадок ДТП усього за ... .0, 92 грн. на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повний захист на випадок ДТП усього за ... .0, 92 грн. на день

Технології&Авто
92
А ви знали, що додавши всього 300-400 гривень на рік до загальнообов’язкової страховки по ОСАЦВ, ви отримаєте страхування своєї відповідальності при ДТП майже на ПІВМІЛЬОНА ГРИВЕНЬ! До речі, Конкорд банк застрахує від будь-якої шкоди не тільки транспортний засіб, але й ваше здоров’я і майно від будь-яких нещасних випадків.
Для чого потрібно отримувати страхування ОСАЦВ і додатково до нього добровільне страхування ЦВ?
ОСАЦВ – це загальнообов’язкове державне страхування, яке у разі ДТП відшкодовує компенсацію за шкоду, заподіяну здоров’ю, життю, майну у салоні авто, а також шкоду, завдану третім особам (іншим учасникам ДТП, з яким ви зіткнулися).
Іншими словами, без оформлення ОСАЦВ водити машину ЗАБОРОНЕНО! А миттєво та дешево ви можете оформити його у будь-якому відділенні Конкорда в м.Дніпро.
Однак, ліміти відповідальності в ОСАЦВ жорстко обмежені: до 100 тисяч гривень компенсації за шкоду майну, до 200 тисяч – за шкоду здоров’ю.
Тобто, якщо ви врізалися в дорогу іномарку, і пошкодження склало 250 тисяч гривень, то по ОСАЦВ, вам компенсують за ремонт цього авто лише … 100 тисяч, а 150 тисяч доведеться платити зі своєї кишені.
А ось при оформленні договору добровільного страхування цивільної відповідальності (ЦВ), всього за додаткові 300-400 гривень, ви підвищуєте ліміт страхування ЩЕ на 200 000 гривень. І таким чином, при ДТП, авто, яке ви пошкодили, можна буде відремонтувати на 400 000 гривень за рахунок страхової компанії.
Ми чекаємо вас кожен будній день в самому центрі Дніпра за адресами:
- Вул. Пл. Троїцька, 2;
- Пр. Д.Яворницького, 49 (Катеринославський бульвар);
- Вул. Січових стрільців, 94;
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас