Відсьогодні перевізники Київської області знизили вартість проїзду в маршрутках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відсьогодні перевізники Київської області знизили вартість проїзду в маршрутках

Казна та Політика
1509
З понеділка, 6 лютого, ряд перевізників Київської області знизили вартість проїзду в маршрутних таксі до рівня, що передував різкому здорожчанню в січні, повідомили в прес-службі Київської обласної державної адміністрації.
На ранок понеділка вартість проїзду знизилася на 16 автобусних маршрутах. Зокрема, в містах Вишневе, Боярка, Вишгород та селищі Макарів.
В Київській ОДА повідомили, що наразі тривають перемовини з іншими автотранспортними підприємствами щодо обґрунтованості вартості проїзду.
Нагадаємо, раніше голова ОДА Олександр Горган звернувся до перевізників із закликом з 6 лютого знизити вартість проїзду в транспорті.
З 10 січня деякі столичні перевізники підвищили вартість проїзду в приміських маршрутках, пов’язавши це зі збільшенням мінімальної заробітної плати.
21 січня Київська обласна державна адміністрація попросила пасажирських автоперевізників регіону надати обґрунтування різкого подорожчання проїзду і закликала шукати збалансоване рішення.
Потім влада закликала перевізників з 6 лютого знизити вартість проїзду в маршрутках до рівня, який передував різкого подорожчання.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас