Коворкінг «Платформа» відкриє офісний простір у центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коворкінг «Платформа» відкриє офісний простір у центрі Києва

Світ
1288
Через майже два роки після відкриття коворкінгу на базі «Арт-заводу «Платформа» його команда вирішила розширити бізнес в центрі Києва, відкривши ще один простір. Він розміститься в БЦ «Леонардо» біля метро Театральна і займе площу 4000 кв. м. Першу чергу в половину загальної площі засновники проекту Катерина Горіна і Рефаель Юха планують запустити в травні 2017 року.
Орендувати робоче місце в новому коворкінгу можна буде на термін від одного місяця. В залежності від типу робочої зони, ціна складе від $100 до $230 за людину на місяць. За це орендар отримає робоче місце з інтернетом, доступ до офісної техніки, переговорних кімнат. На території простору будуть зона відпочинку, бар і конференц-зал на 120 осіб. Резиденти зможуть безкоштовно відвідувати освітні лекції, воркшопи та уроки англійської.
На думку Катерини Горіної, незважаючи на більш високу конкуренцію між подібними просторами в центрі, «попит на ринку є і ми готові його покрити». Крім цього, команда планує розширювати і коворкінг на «Арт-заводі «Платформа». «У нас глобальні плани, які не обмежуються лише Києвом та Україною. Ми хочемо створити велике ком’юніті, всі учасники якого зможуть співпрацювати один з одним, а також з локальними та закордонними компаніями. У підсумку все це дозволяє їм швидше і успішніше розвивати їхні бізнеси», — розповіла Горіна.
З моменту відкриття коворкінгу «Платформа» на Лісовій, його площа зросла з 500 до 2 000 кв. м. Сьогодні, за словами засновників, локальне співтовариство налічує понад 320 осіб. Серед них є як фрілансери, так і команди від 2 до 60 осіб.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас