Tesla запустила найбільшу в світі акумуляторну систему живлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla запустила найбільшу в світі акумуляторну систему живлення

Технології&Авто
1332
Проект з використанням систем резервного живлення Tesla Powerpack 2, реалізований спільно з місцевим постачальником електроенергії Southern California Edison (SCE), буде забезпечувати стабільну роботу системи енергопостачання регіону під час пікових навантажень, повідомляє «3Dnews».
Нова система резервного живлення в Майра Лома ємністю 80 МВт•год здатна забезпечити електроенергією в період пікового навантаження 15 000 будинків протягом чотирьох годин або 2500 будинків протягом дня. Нова система резервного живлення включає 400 одиниць Tesla Powerpack 2.
Це перший проект Tesla, в якому використовується інвертор власної розробки, що підвищує ефективність системи і знижує витрати.
Система резервного живлення буде поповнювати енергію з мережі в непікові години, забезпечуючи її стабільне постачання для комунальних служб і домогосподарств штату в період пікових навантажень. Це дозволить знизити залежність від поставок газу.
Технічний директор Tesla Джеффрі Брайн Штробель підкреслив, що всі компоненти системи резервного живлення виготовлені в США. Як відомо, акумуляторні системи Powerpack виробляються на заводі Tesla Gigafactory, розташованому неподалік від Спаркса (штат Невада).
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас