У США відкрилася кав'ярня з роботом-бариста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США відкрилася кав'ярня з роботом-бариста

Технології&Авто
1616
Відвідувачі кав’ярні можуть замовити напій через термінал або за допомогою програми. Робот може приготувати каву з молоком і різними добавками. У Сан-Франциско відкрилася перша кав’ярня, в якій роль бариста виконує робот, виконаний у вигляді великої механічної руки, яка подає каву відвідувачам, повідомляє Tech Crunch.
 Засновник кав’ярні, що отримала назву Cafe X, Генрі Ху зауважив, що на приготування кави у бариста йде не так багато часу, і задумався над ідеєю автоматизації цього процесу.
На його думку, використання роботів дозволить підвищити прибутковість кав’ярень, а також скоротити час, витрачений на приготування напою. Відвідувачі кав’ярні можуть замовити каву з молоком і різними добавками через термінал, встановлений в кафе, або за допомогою спеціального додатку.
Коли кава готова, робот відправляє відвідувачеві повідомлення з кодом і, якщо все правильно, ставить склянку на прилавок. Вартість кави в Cafe X становить 2,25 долара за чашку об’ємом 250 мілілітрів при середній вартості кави в Сан-Франциско близько 4-5 доларів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас