Київрада повідомила, скільки планує направити на будівництво Подільського мостового переходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада повідомила, скільки планує направити на будівництво Подільського мостового переходу

Казна та Політика
455
Депутати Київської міської ради (Київради) мають намір внести зміни до видаткової частини бюджету міста на 2017 рік, передбачивши 625,3 млн грн на будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро.
Як повідомила прес-служба Київради, відповідний проект погодили депутати на засіданні комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.
“Пропонується збільшити видатки спеціального фонду департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київради (КМДА) на будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро на суму 625,3 млн грн”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, згідно з проектом, місто направить до держбюджету субвенцію у сумі 165 млн грн на проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2017”.
“Місто зобов’язалося надати на проведення “Євробачення” 200 млн грн. 50 млн грн Київ направив ще в минулому році, однак тоді встигли освоїти тільки 35 млн грн. Тому сьогодні ми готові надати інші обіцяні кошти – 165 млн грн”, – цитується голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков (фракція “Солідарність”).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас