Гройсман висловився щодо "Укрпошти" і держбанків в наданні фінансових послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман висловився щодо "Укрпошти" і держбанків в наданні фінансових послуг

Казна та Політика
1365
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман виступає за кооперацію державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” та національної банківської системи в питанні надання фінансових послуг.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.
“Прем’єр-міністр наголосив на доцільності кооперації підприємства і державної банківської системи, що дозволить зменшити витрати на утримання мереж і підвищити якість послуг, що надаються”, – сказано в ньому.
Крім того, під час наради зі стратегії розвитку “Укрпошти” на 2017-2021 роки прем’єр-міністр зазначив, що українську поштову службу необхідно розвивати і однією з основних проблем компанії є низька автоматизація та технічне забезпечення.
Гройсман наполягає на тому, що в вирішенні проблеми технічного оснащення необхідно спиратися на українське виробництво, оскільки це благотворно позначиться на зростанні кількості робочих місць і економіки країни.
Також прем’єр-міністр закликав керівника “Укрпошти” тримати на особистому контролі питання виплат працівникам підприємства мінімальної заробітної плати від 3 200 гривень.
Як повідомлялося, в грудні 2016 року Міністерство інфраструктури погодило фінансовий план “Укрпошти” на 2017 рік з прибутком 300 тис. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас