Екс-голова банку "Михайлівський" втік з-під домашнього арешту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-голова банку "Михайлівський" втік з-під домашнього арешту

Фондовий ринок
2668
Колишній голова правління Банку “Михайлівський” Ігор Дорошенко втік з-під домашнього нічного арешту.
Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.
За його словами, 27 січня слідчий звернувся до Дніпровського районного суду Києва з вимогою змінити запобіжний захід екс-голові Банку Михайлівського, який припинив приходити до слідчого, і оголосити його в розшук.
У понеділок ввечері на Facebook-сторінці прокуратури Києва з’явилося повідомлення, що суд дав дозвіл на затримання Дорошенка.
Суд дав дозвіл на затримання Дорошенка з метою його приведення для подальшого вирішення питання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на утримання під вартою.
У відомстві зазначили, що в п’ятницю, 27 січня, Дорошенко не з’явився до слідчого прокуратури для оголошення нової підозри.
Адвокат Ростислав Кравець, який представляв інтереси Дорошенка в суді, заявив, що у нього закінчився контракт з клієнтом, і відмовився прокоментувати інформацію агентства.
Раніше співробітники СБУ повідомляли, що мають відомості про намір Дорошенка з сім’єю поїхати в Канаду. “Його дружина підбирає там садочок для дітей”, – говорив співрозмовник.
Дорошенко на дзвінки на мобільний телефон не відповідав, а його дружина Ельміра Дорошенко написала в соцмережі Facebook: “В зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я мій чоловік днями був госпіталізований і знаходиться на стаціонарному лікуванні в одній з медичних установ Києва! Всі покладені на нього і адвокатів обов’язки виконуються в повному обсязі відповідно до законодавства України!”.
Дорошенко був ключовим підозрюваним у справі Банку Михайлівського. Правоохоронці розслідують розкрадання з банку понад 2 млрд гривень, в тому числі, збиток на 870 млн гривень інкримінували Дорошенку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас