"Астарта" і Borsch Ventures створили спільне агропідприємство "Agro Сore" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Астарта" і Borsch Ventures створили спільне агропідприємство "Agro Сore"

Фондовий ринок
352
Агропідприємство “Agro Сore” компаній “Астарта” і “Borsch Ventures” буде запускати проекти розробок в галузі інноваційних систем управління агробізнесом.
Згідно з повідомленням “Астарти” в понеділок, на першому етапі основною базою для апробації та впровадження високотехнологічних продуктів “Agro Сore” будуть підприємства агропромхолдингу.
“Дотримуючись світових трендів, “Астарта” активно впроваджує нові технології у виробничих процесах. Співпраця з Borsch Ventures відкриває нові взаємовигідні перспективи для цієї роботи, а наші спільні напрацювання дадуть учасникам агроринку доступ до якісно нового рівня управління сільськогосподарським бізнесом”, – цитується в повідомленні генеральний директор “Астарта-Київ” Віктор Іванчик.
“Астарта” – вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ “Глобинський переробний завод”).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас